Tjenester

Elektroinstallasjon

7619458 300px

Elektroinstallasjon er vår hovedgeskjeft, og fagområdet bedriften er bygd opp på.

Når du kommer til oss med et prosjekt uansett størrelse, hjelper vi deg fra idé via prosjektering til ferdigstillelse. Det betyr at vi sammen må sette oss ned og gå igjennom dine ønsker og behov, og forsøke å kombinere disse med vår erfaring og kompetanse, slik at sluttresultatet blir best mulig for deg som skal bruke anlegget i ettertid.

Vi har tilsammen over 100 års fartstid i bransjen, så vi våger å påstå at vi skal klare å løse de fleste utfordringer. Våre vanligste installasjonstyper spenner fra utvidelser av eksisterende anlegg til nyinstallasjon av hytter, bolighus, tekniske anlegg (pumpestasjoner, kontroll-, styrings- og overvåkningsanlegg m.m.) og næringsbygg av ymse størrelser og typer.

Belysning

7650551 300px

Lys kan være et møbel!

Riktig benyttet er ikke belysning bare lys, men kan også være med på å fremheve bygningsdetaljer, et vakkert bilde, eller en flott peis. I tillegg er en av belysningens oppgaver å gjengi farger korrekt, slik at en rød sofa virkelig ser rød ut! Møblering med spotlightskinner, downlights og andre typer lamper i hjemmet er eksempler på ting vi kan hjelpe deg med.

På arbeidsplassen er også riktig belysning viktig, bl.a. for å forebygge yrkesskader og -slitasje.Vi har beregningsprogrammer og assistanse slik at du får best mulig lysutbytte! Ta kontakt for lysende idéer!

Alarmanlegg

img 1000000126

Har du noe du er redd for? Da kan vi hjelpe deg med å passe på det!

Hvert år stjeles og ødelegges det for millioner av kroner i innbrudd, og store verdier og menneskeliv går tapt i branner. La oss sammen med deg sikre dine verdier slik at disse skadene begrenses. Vi er sertifisert for installasjon av brann- og innbruddsalarmanlegg, og vi har også kompetanse i prosjektering og montering av andre typer varslingsanlegg, som f.eks. frostvarsling med alarmoverføring.

Gulvvarme

 gulvvarme2

Vi har nå gleden av å kunne tilby ELFLEX varmefolie - det smarte gulvvarmesystemet! ELFLEX gulvvarme gir en behagelig romtemperatur og varme føtter.

Kan benyttes direkte under tre-, parkett- og laminatgulv. Gulvvarmematten plasseres direkte under overgulvet, slik at varmetap nedover minimeres.