Om Bergstaden Elektro

Elektro installasjon er vår hovedgeskjeft, og fagområdet bedriften er bygd opp på. Når du kommer til oss med et prosjekt uansett størrelse, hjelper vi deg fra idé via prosjektering til ferdigstillelse. Det betyr at vi sammen må sette oss ned og gå igjennom dine ønsker og behov, og forsøke å kombinere disse med vår erfaring og kompetanse, slik at sluttresultatet blir best mulig for deg som skal bruke anlegget i ettertid.

Firmaet hadde sin spede begynnelse i 1977 i Mørkstubakken, og har siden den gang opparbeidet seg et rykte som en solid, oppdatert og pålitelig samarbeidspartner.

Trenger du en enkel stikkontakt eller installasjon av et nytt fabrikklokale, skal vi være der når du behøver oss! De siste årene har vi, i tillegg til kjernevirksomheten elektroinstallasjon, også utvidet vår drift og kompetanse til å omfatte telefoni og alarmsystemer, samt kablingssystemer for datanettverk.

Velger du å bruke oss til å oppfylle dine behov for tekniske løsninger hjemme, på hytta eller i bedriften lover vi deg en seriøs og faglig kompetent behandling og oppfølging.